8e Zeeuwse jeugdvisdag 2016

Zeeuwse jeugdvisdag 2016: een Unieke samenwerking tussen Vlissingse sportvischarters en Bootvisvereniging Zuid-West Nederland!

40 jongeren tussen 10 en 16 jaar mogen GRATIS met ons mee een dag zeevissen!

Zie je ze ook wel eens terug komen van zee als je in Zeeland bent, die Deltavissers met hun eigen bootjes? Ben je dan niet stiekem een piepklein beetje jaloers en zou je ook graag een keer op zee willen vissen? Ben je al 10 maar nog geen 16 jaar en zou je best wel eens gratis een dag willen zeevissen aan boord van “The Pirate II”, “Wiesje”, “Zeearend” of “Limanda”? Je hoeft nog nooit gevist te hebben om mee te doen, je hoeft zelfs geen zeevismateriaal mee te brengen. Daar wordt allemaal voor gezorgd. Sterker nog, aan het einde van de dag mag je de hengel en molen gewoon mee naar huis nemen!! Dat kunnen we doen dankzij de onmisbare steun van Pure Fishing, importeur van o.a. Penn, Shakespeare en Mitchell. Ook voor aas wordt gezorgd. Zeeaas Het Piertje uit Colijnsplaat en M. Brouwers Hengelsport uit Bergen op Zoom leveren 1e klasse aas voor iedereen. Als alles volgens plan verloopt heeft iedereen aan het einde van de middag een aardig klusje vis om mee naar huis te nemen.

Deze leuke dag hebben wij voorzien op Pinkstermaandag 16 mei 2016

8e-zeeuwse-jeugdvisdag-2016

Er wordt gevaren vanuit de haven van Vlissingen, opstappen gebeurt aan het sluizencomplex tegenover het NS-station. Er is daar ruim voldoende parking voorhanden. Deze dag gaat enkel door bij voldoende rustig weer en een kalme zee, zodat iedereen er echt plezier aan beleeft. Dit alles onder begeleiding van ervaren bootzeevissers die je met raad en daad zullen bijstaan. Wil je weten hoe het er aan toe gaat op zo’n dag? Kijk dan even naar de fotoreportage van onze vorige editie op www.deltavissers.nl. Scroll naar beneden en klik daar op het blokje met als titel: “7e Zeeuwse Jeugdvisdag, een prachtige dag met blije gezichten”

Wie wil er mee?!!

Maar liefst 40 jongeren kunnen er mee. Op onze website: www.deltavissers.nl vindt je het inschrijvingsformulier. Het lot bepaalt wie ermee kan. Als je bij de winnaars hoort, wordt er door ons contact opgenomen en willen we een schriftelijke toelating van je ouders dat je mee mag. Het toelatingsformulier wordt je per e-mail bezorgd als je bij de winnaars bent. Vraag daarom eerst aan je ouders of je eventueel mee mag voor je het formulier invult. Het zou jammer zijn als je bij de gelukkigen behoort en dan van je ouders geen toelating krijgt om mee te gaan. De vier boten beschikken over alle mogelijke voorzieningen om de veiligheid van de opvarenden optimaal te garanderen. Heel veel succes allemaal en wie weet, tot aan de sluis in Vlissingen!

DEZE DAG IS VOOR DE DEELNEMERS ECHT 100% GRATIS, ER WORDEN OP GEEN ENKEL MOMENT KOSTEN IN REKENING GEBRACHT

Dit vind je misschien ook leuk...