Banjaard Strand Zaterdag Januari 2017

Alweer het einde van januari. De voetbal werd afgelast dus een uitgelezen mogelijkheid om nog een keer te gaan vissen. Hoewel ik nog een keer naar het Nollestrand in Vlissingen wil gaan toch op deze dag gekozen voor het Banjaard strand i.v.m. de zuidelijke wind. Het was laag water om 08:30u dus vroeg uit de veren.

Om 05:25u wegereden naar Kamperland om Jim op te pikken en vandaar naar de Banjaard (Joost vond het te vroeg om mee te gaan dus die bleef lekker liggen) De hengels lagen om 06:15u in het water. Het was heerlijk rustig weer en de wind stond lekker in de rug dus de kou viel ook mee.

7 mooie scharren

De beet zat er gelijk in en met de eerste draai een mooie schar op het droge, dus dat beloofde veel goeds. Dat ging in het donker zo door, vanaf het moment dat het licht werd helaas geen beet en geen visje meer gezien. Naast het gebruikelijke kleine spul, toch nog even 7 mooie scharren mee naar huis kunnen nemen, Jim had er twee voor de pan. Deze scharren hebben we gelijk zaterdagavond gebakken en opgegeten. Er gaat toch niets boven een lekker vers gebakken visje! Jammer maar helaas zijn we even vergeten wat foto’s te nemen 🙂

Mvg,
Bert

Dit vind je misschien ook leuk...