DDay ZeevisTeam Het Piertje Colijnsplaat

Vroeg vertrekken

Ha Korpsvrienden,
Zaterdag 31-03-2012  gaat het gebeuren…… onze eerste wedstrijd korpsvissen als Zeevisteam Het Piertje Colijnsplaat.

Ik (captain) heb ff overleg gepleegd over het uur van vertrek met de buschauffeur en we vertrekken bij Kees R. heel vroeg. Verzamelen rond 04:45 uur en vertrek uiterlijk 5.00 uur. Ja, jullie lezen het goed dit is in de morgen!!!

Het programma voor zaterdag 31-03-2012 ziet er als volgt uit:
1. 6.30 Clubhuis open
2. 7.00-8.30 Loten (De captain loot bij de wedstrijdtafel)
4. 8.30 Centraal welkom en laatste mededelingen
5. 8.45 Tractors vertrekken
6. 10.00 Aanvang van de wedstrijd
7. 14.00 Einde van de wedstrijdOp deze pagina geven we verdere informatie over de wedstrijddag, zodat je weet wat je kunt verwachten. Bovendien zijn er wat handige tips om het ook een aangename dag te maken.

Routebeschrijving
HSV De Sportvisser is te vinden aan de Bosweg 2a, 2202 NV te Noordwijk. De adviesroute is om via de A44 te rijden. Hier de afslag Oegstgeest Noord te pakken en via de N444 Noordwijk inrijden (Denk aan de vele flitspalen!!). Je rijdt dan richting boulevard en Vuurtoren, uiteindelijk rijd je dan bij de Vuurtoren vanzelf de Bosweg in. HSV De Sportvisser ligt dus vlakbij de vuurtoren, een mooi oriëntatiepunt.

Parkeren
Parkeren kun je aan de Bosweg. Het is hier vanaf 1 april betaald parkeren, dus vandaag nog gratis!!! Met 150 deelnemers en bijbehorende auto’s zal de Bosweg helemaal vol staan. Maar ook op de nabijgelegen boulevard én op de grote parkeerplaats achter De Sportvisser, te bereiken via het Wantveld, is ruim voldoende parkeergelegenheid. (Check je routeplanner en/of google-maps).

Loting
De captain van het team loot voor het hele team de steknummers. Zie voor een uitleg: artikel 11 van de Algemene voorwaarden onder “Reglement”. De loting start om 07.00 uur. Voor teams die om 08.30 nog niet hebben geloot trekt de wedstrijdorganisatie de steknummers. Deze worden in het clubhuis opgehangen. Om 8.45 uur, na het centraal welkom, is ook de organisatie vertrokken naar het strand.

Het parcours
Het parcours is zo gepland dat het A-vak langs de Boulevard is uitgezet en het B-vak recht voor het clubhuis is. Loop je in noordelijke richting de Bosweg af, dan kom je na circa 100 meter een overgang tegen. Dit is ongeveer het einde van het B-vak. Loop je in zuidelijke richting 50 meter de Bosweg af, dan kom je via de brede overgang op het strand bij het begin van het B-vak en einde A-vak.
Tussen het B- en C-vak is circa 300 meter van het parcours vrijgehouden voor de kitesurfvereniging.
De plaatsen zijn om de 20 meter uitgezet, dus je kunt uitrekenen hoever het lopen is…. De tractors vertrekken vanaf deze brede overgang, dus aan het begin van de Koningin Wilhelminaboulevard. Tijdens het centraal welkom om 08.30 wordt het definitieve parcours toegelicht.

Tractors
Er rijden 3 tractors met platte wagens om ons op onze stek te brengen. Zoals ook in het reglement is opgenomen is het vervoer volledig voor eigen risico. Dit geldt zowel voor je spullen als voor jezelf!! Op basis van negatieve ervaringen uit het verleden vraagt De Sportvisser van iedere deelnemer hiervoor ook nog eens een verklaring te ondertekenen dat je op eigen risico op de kar gaat zitten. De captain van ieder team krijgt hiervoor bij de inschrijving per deelnemer een te ondertekenen briefje.
Op de wagens is aangegeven naar welk vak ze rijden.

HSV De Sportvisser
HSV de Sportvisser heeft als gastheer van deze eerste wedstrijd van de korpscompetitie opnieuw goed uitgepakt. Behalve het faciliteren van de wedstrijdorganisatie, zoals het uitzetten van het parcours en 15 controleurs(!), EHBO-medewerkers en een EHBO-post, hechten zij net als de andere organiserende verenigingen, ook aan de sociale kant van de wedstrijd. Dat betekent bijvoorbeeld dat de prijzen van consumpties in het clubhuis laag zijn (bv. € 0,50 voor de koffie).
Maar na afloop van de wedstrijd biedt de vereniging ook de gelegenheid om na te praten en na te borrelen. HSV De Sportvisser nodigt de deelnemers na afloop van harte uit in het clubhuis!!
De Sportvisser zorgt deze middag niet alleen voor een natje en een droogje, maar draait ook nog een tombola. Speciaal aanbevolen worden de live gebakken lekkerbekjes! Zo is er dus de mogelijkheid om vandaag niet helemaal met lege handen naar huis te gaan. Tot slot wensen organisatie en HSV de Sportvisser iedereen een aangenaam verblijf op de Noordwijkse stranden!

Dit vind je misschien ook leuk...