Neeltje Jans haai en zeebaars: juli 2018

Neeltje Jans haai en zeebaars

Vandaag, 15-7-2018, zou het de finale van het wk voetbal zijn. ’s Morgens op tijd uit bed want ik wilde krabben zoeken. Nu viel dat niet helemaal mee dus heb niet echt pellers gevonden maar wel hele zachte krab. Als gewoonlijk alle hengels en andere visspullen klaargezet en na de voetbal met m’n spullen vertrokken naar Neeltje Jans. Even nog een tussenstop gemaakt bij het Piertje-Colijnsplaat voor hele mooie steekzagers.

En toen op naar Neeltje Jans. Ons favoriete plekje was nog vrij dus snel hengels ingespannen en vissen maar. De eerste uren was het stil en dus ook weinig vis. Dus maar eens opgedraaid en nieuwe krab erop. Goed vastgezet met bind nylon en weer ingegooid. Niet veel later kreeg ik een aanbeet die heel Neeltje Jans liet schudden. Wat een beet !

Gauw m’n hengel gepakt en na een strijd van tien minuten kwam er mooie haai binnen van iets meer dan een meter. Missie geslaagd !
Wat een mooi beest gauw haak los gehaald wat foto’s geschoten en daar ging hij weer het water in.

Neeltje-Jans-haai-vissen-juli-2018

Of dat niet mooi genoeg was ving ik vlak daarna ook nog eens een leuke zeebaars. Weer een mooie visavond en leuke visserij bij Neeltje Jans!

Gr
Sven

Dit vind je misschien ook leuk...