Schar in Zoutelande

Het voetbalseizoen loopt weer ten einde dus is het weer tijd om aan andere dingen te denken zoals bijvoorbeeld vissen. Tweede paasdag, 6 april 2015, was daar een mooie gelegenheid voor om mee te beginnen dachten wij. Dit keer zijn we naar Zoutelande gereden waar het laag water was om 10:15 uur dus moesten we vroeg uit de veren en om 07:00u zaten we al op het strand te vissen.

Het begon nog wat aarzelend maar rond 08:30u ging het goed lopen. Veel kleine schar, rond de 20 cm, en gul die net niet aan de maat was, rond de dertig cm, haalden we op de kant. Uiteindelijk 4 mooie scharren mee naar huis kunnen nemen en jammer genoeg was dus het aantal vissen wat terug moest vele malen groter.

Maar we hebben lekker gevist en hadden mooi weer, voor een eerste keer in het nieuwe seizoen aan het strand was de vangst goed en waren we dik tevreden. Volgende keer vissen aan het strand zal in de mei vakantie zijn, dan gaan we weer richting Walcheren maar dan naar Domburg. Daar hebben we van vorig jaar goede herinneringen aan rond die tijd.

Gr,
Joost en Bert

Dit vind je misschien ook leuk...