Strandvissen Dishoek december 2017

Strandvissen Dishoek

Vrijdag 1 december 2017 en bij Dishoek laagwater om 18:30 uur. Ondanks mijn voornemen om geen wedstrijd meer over te slaan van de Noord-Bevelandse hengelsport vereniging kon ik de volgende dag zaterdag 2 december door omstandigheden niet mee doen. Ik had namelijk besloten om vrijdagmiddag vrij te nemen om te gaan vissen om het strand bij Dishoek.En hoewel ik het jammer vond om niet met de competitie wedstrijd mee te kunnen doen hebben we toch een mooie vismiddag en avond gehad.

Joost besloot om ook weer een keer mee te gaan en hij vond het weer leuk om eens te vissen (logisch als je zo vangt!). Bij de eerste worp was het al prijs en dit ging zo door tot we stopten. Regelmatig met twee of drie vissen tegelijk kwamen ze er uit. Het grootste gedeelte van de vangst was wijting.

De verdeling was ongeveer 50% maats tussen de 27 en 32 cm en de rest, ondermaats, moest terug. Behalve al die wijting hadden we ook nog 8 mooie scharren om mee te nemen naar huis. We hebben van 16:30u tot 19:30u gevist, op dat moment besloten om te stoppen omdat de vis thuis ook nog schoongemaakt moest
worden en ik ‘s ochtends vroeg op pad moest.
strandvissen-dishoek-2017

Kortom een leuk aantal vissen mee naar huis kunnen nemen en lekker gevist bij Dishoek.

Groet van Bert en Joost

Dit vind je misschien ook leuk...