Verse vis Vlissingen: februari 2017

Het was het weekend van Carnaval 2017 wat geen voetbal betekende, dus kon er gevist worden ! Het plan was om deze zaterdag, aan het eind van de middag, naar Dishoek te gaan. Volgens de weersverwachting zou de wind toenemen. Dus naar mate de dag vorderde het plan te vissen bij Dishoek maar laten varen.

Dus vroeg opgestaan en naar het bekende Nollestrand gegaan. De wind kwam uit het zuidwesten (3 tot 4 bft) en het was om 07:30u laag water. Weer leuk toeven en mooie vangsten aan het Nollestrand. De vis voor mee naar huis bestond uit 16 scharren, 2 mooie botten van rond de 30 cm en een mooie wijting.

verse vis: smakelijk visgerecht !

Na het gebruikelijke bakken van de verse vis op de zaterdag, hebben we (ik samen met oudste dochter) van de opgespaarde wijting uit de vriezer zondag een smakelijk visgerecht gemaakt.

verse-vis-lekker-visgerecht-2017

Kortom ik kan zeggen dat ik het de laatste weken goed naar mijn zin gehad heb aan de waterkant en ook nog eens leuk vis gevangen. Ik verwacht dat het nu weer een poosje gaat duren voor we weer gaan vissen. De voetbal gaat waarschijnlijk weer even op de eerste plaats komen. En het ziet er zelfs naar uit dat de eerste drie wedstrijden van de Noord-Bevelandse Hengelsportvereniging aan mijn neus voorbij gaan. Maar eens even kijken of er iemand anders met de jongens mee kan voor minimaal 1 wedstrijd.

Groet Bert

Dit vind je misschien ook leuk...