Verslag laatste PKC wedstrijd 2012: Hoek van Holland

Zaterdagmorgen (10 november) vroeg vertrokken richting Hoek van Holland… daar moest het gebeuren… de laatste wedstrijd van de PKC (Penn Korps Competitie) in 2012. Iedereen stond op scherp om een mooi resultaat neer te zetten!
Ik, vandaag capttttttttttttten (dan vis je niet mee) en de anderen teamleden (Regy, Nico, Kees R, Toon en Kees M)  gingen hun best doen om een visje te scoren.

Gestart om half 10. In vak A : Regy, daar heb ik een half uur rond gehangen maar helaas (tot op dat moment) geen vis.Toen naar vak B gewandeld waar Nico stond, ook daar was het geen vetpot. Kees vd M stond in vak C daar werd wel beter gevangen, maar ook bij Kees was het nog niet gelukt een visje boven te krijgen. Op naar vak D waar Toon stond en toen ik daar aankwam had hij al 3 vissen. Dat is mooi, zijn we in ieder geval van de nul af.

Daarna doorgewandeld naar vak E waar Kees R stond, tijdens de wandeling van vak naar vak hier en daar nog een bekende  gesproken en ook de kersverse Nederland kampioen: Arjan Geelhoed. Aangekomen bij Kees R had hij inmiddels ook vis op de kaart kunnen noteren. Rond  13:00 uur weer terug gewandeld (toch zo’n 4 a 5 km over het strand afgelegd). Rond het einde van de wedstrijd kwam ik aan bij Kees vd M en zijn we samen teruggelopen naar het parkeerplaats. De andere vissers werden met de tractor opgehaald en keurig op het parkeerterrein afgezet. Nadat iedereen terug was bij de auto, bleek dat er maar twee van de vijf teamleden vis hadden gevangen, jammer maar niet getreurd op naar ‘s-Gravenzande voor de verloting, de prijsuitreiking en het buffet. Vele lootjes gekocht (als het met vissen niet lukt dan maar geluk met de verloting!)

Voor meer info kijk op www.korpsvissen.nl – op naar de volgende editie 2013!
Marcel

 

Dit vind je misschien ook leuk...