Visma 2016 Ahoy Rotterdam

Visma 2016 Ahoy Rotterdam

Ook dit jaar is er weer de Visma, de grootste en meest complete hengelsportbeurs van Nederland, in Ahoy in Rotterdam van vrijdag 4 maart tot en met zondag 6 maart 2016.

visma-ahoy-rotterdam-2016

Tijdens Visma, de grootste en meest complete hengelsportbeurs van Europa, is meer te beleven dan ooit. Naast een groot aanbod van hengels, boilies, shadjes, dobbers, visvakanties en boten vinden er ook workshops, lezingen, presentaties en andere activiteiten, verspreid over de beursvloer, plaats. Alles wat de sportvisser nodig heeft is op deze vis beurs te vinden! Visma wordt traditioneel gehouden aan het begin van het hengelsportseizoen om de sportvisser klaar te maken voor een nieuw pracht seizoen.

“De belangstelling voor de hengelsport blijkt onverminderd groot. Wederom kwamen duizenden hengelsporters naar Rotterdam om hun collectie compleet te maken voor de aftrap van het seizoen”, aldus Erika Bronkhorst, event manager van organisator Ahoy. Op de beurs zijn allerlei activiteiten voor sportvissers: van lezingen in het Discovery Theater, castingbanen met vliegvisdemonstraties en casting combats tot de ‘Stekkie Kidsroute’ en andere kinderactiviteiten. “Naast alle aandacht voor de activiteiten, werd er dit weekend vooral opvallend veel gekocht. De detaillisten op Visma hebben stuk voor stuk een topbeurs gehad. Als organisatie zijn we ontzettend tevreden met deze editie.” De 48e editie van Visma, de grootste en meest complete hengelsportbeurs van Nederland, vindt plaats van vrijdag 4 maart tot en met zondag 6 maart 2016.

bron: Visma

Dit vind je misschien ook leuk...