Vissen op het Nollestrand: april 2018

Vissen op het Nollestrand zaterdag 28-04-2018 en laagwater om 20:35 uur. Met de extra vrije dag dit weekend ook wat ruimte ingedeeld om weer een keer te gaan vissen. Zaterdagavond was daar voor ons het juiste tijdstip voor en neef William ging ook mee.

Om 18:30 u lagen de onderlijntjes in het water. Het was druk op het Nollestrand met vissers dus dat zou misschien betekenen dat er wat te vangen viel.

En ja hoor dat was het geval, gelijk vanaf de eerste draai kwam er regelmatig vis op de kant. Na de eerste paar draaien sloegen beide hengels flink vast tijdens het opdraaien, wat betekende het verlies van twee onderlijntjes. Gauw een paar nieuwe er onder gedaan met loodlifters deze keer en daarna geen last meer gehad, had ik dus beter mee kunnen beginnen.

Vissen-op-het-Nollestrand-Vlissingen-april-2018.

Kleine Zeebaars

Terug naar de vangst er kwamen scharren, kleine wijting (deze hadden wel de goede afmeting maar waren erg dun ) , en mooie zeebaarsjes op de kant. De kleine zeebaars hadden een lengte van tussen de 30 en 35 cm en waren mooi rond, maar zwemmen weer. Van de scharren konden er 6 mee naar huis , en van de wijtingen bleven er twee over voor de pan.

Helaas heb ik iets verkeerd gedaan met mijn mobiel tijdens het maken van een paar foto’s waardoor er maar 1 foto over bleef. Lekker gevist en snel weer maar eens gaan met de komende dagen in het vooruitzicht.

Groet,

Bert

Dit vind je misschien ook leuk...