Prima visstek: Nollestrand Vlissingen

Na Domburg, Zoutelande en de Banjaard wilden we ook een keer het Nollestrand Vlissingen uitproberen. Zaterdag 16-05-2015 was het om 19:55 uur laag water en ze gaven goed weer af. Dus zijn we het gaan proberen.

Om 18:00u zaten we te vissen en de boten kwamen dicht langs de kust wat op zich al een mooi gezicht was en ook het weer was inderdaad mooi. Normaal tellen we de keren dat er vis aan de hengel zit maar nu was het makkelijker om de keren te tellen dat er geen vis aan de hengel zat. Zonder te overdrijven was het vanaf de eerste inworp vis op de haken, en de keren dat we niks hadden na het opdraaien waren sporadisch.

nollestrand-vlissingen-schar-wijting

Uiteindelijk hebben we 13 mooie scharren en 8 mooie wijtingen mee naar huis kunnen nemen en de rest moest terug vanwege de maat. Joost had ook nog twee kleine zeebaars op het droge maar deze waren helaas ook onder de maat. Leuke avond gehad met veel vis en zeker voor herhaling vatbaar op deze plek. Maar eerst het Nederlands kampioenschap kustvissen op 23-05-2015 bij Domburg. Als er dan net zoveel vis zit als deze avond bij het Nollestrand dan gaat dat ook een leuke dag worden.

Gr,
Joost en Bert

Dit vind je misschien ook leuk...