Visweekend

We besloten, vrijdag 12-07-2013, te gaan vissen: het tij (00:05 uur laag water) en het weer waren goed. Aangezien we bij Domburg de laatste paar keer veel succes hebben gehad zijn we daar nu weer heengereden.
Niels, een neef, en Kees een vriend van de neef gingen dit keer ook mee. En niet zonder resultaat: inderdaad weer veel beet gehad en veel vissen op de kant gehaald.

De vangst die we mee genomen hebben is : 1 Harder, twee mooie grote botten, 1 zeebaars van 38 cm en 13 mooie tong tussen de 25 en 30 cm. De rest van de vangst was ondermaats, al scheelde het soms niet veel, en zwemt weer lekker rond. We waren zo druk in de weer met de hengels en de vissen dat we vergeten zijn foto’s te nemen op vrijdag.

Zaterdag, 13-07-2013, was het zulk lekker weer dat we weer zin kregen om te gaan vissen. Dit keer op de Schorren bij Kats gaan kijken. De aanbeet van het weekend was voor Joost, bij deze aanbeet vielen zijn hengels en zijn steun omver!
Hij heeft de zeebaars ook bijna op de kant weten te halen ( het was een zeer mooi formaat) maar hij viel er net voor de schelpenrand vanaf. Zeer jammer maar de volgende keer beter. Daarna hebben we nog een kleine zeebaars gevangen die net aan de maat was en deze bleef wel aan de haak zitten. Verder was het op deze plek erg rustig.
Het was een leuk visweekend met wisselend resultaat, maar de pan is weer goed gevuld met verschillende soorten vis.
Joost en Bert

visweekend juli 2013

Dit vind je misschien ook leuk...