Vlissingen Boulevard vangstberichten februari 2017

Mooi uitzicht op de Boulevard

Deze vrijdag, 17 februari 2017 moest ik een dag vrij nemen van het werk voor een andere afspraak. Mooi de gelegenheid om dit te combineren met een extra vis dagje.Het was deze vrijdag laag water om 12:01uur. Op de Boulevard van Vlissingen zelf had ik nog nooit gevist dus daarvoor gekozen, vlak bij de gevangenentoren. Het was mooi weer en dat geeft altijd al mooie plaatjes van de boten die langs varen.

Dan het vissen, ik haalde regelmatig een visje op de kant en daarbij waren sommige mooie exemplaren voor de pan. Ook merkte ik dat wanneer er vis aan de lijn zat de kans op het vast komen te zitten erg groot maakte. Er zijn vier onderlijnen blijven liggen in het water waar zeker vis aan zat: jammer maar helaas.

Ik ga het de volgende keer proberen met wat dikkere lijn op de molen om wat meer mogelijkheden te hebben om de lijnen weer vlot te trekken. De eindteller bleef steken op 13 scharren om mee te nemen naar huis. Al met al een leuke middag gehad op de boulevard met mooi uitzicht, lekker weer en een pannetje met vis.

Groet Bert

Dit vind je misschien ook leuk...