Zeegroenten en vis
Zeegroenten en vis
Zomaar een tip voor de liefhebbers van overheerlijke zeegroenten en vis en zeevruchten.
Gezond en lekker
Zoals bekend past vis en zeegroenten perfect in een gezond eetpatroon. Kook bijvoorbeeld eens met vette vis als zalm, makreel of haring: goed voor je hart en de afwisseling plus ook nog eens genoeg variatie met recepten. Door een keer per week vis te eten kun je zelfs het risico op hart- en vaatziekten verlagen! Daarnaast zitten er heel veel gezonde vetten in vis en is het een goede vleesvervanger.

Zin in een lekker visje?
Er is ook veel variatie in soorten vis en manieren om te bereiden. Gebakken, gestoomd, gekookt of gefrituurd. Gewoon in de pan, oven of bijvoorbeeld de barbecue. Zin in een lekker visje ? Kijk eens bij de visboer snel of ontdek via google alle mogelijkheden !
Zeegroenten
Zeegroenten zijn er ook in alle soorten en maten. Erg bekend zijn o.a. lamsoren en zeekraal die in deze regio nog gewoon aan de waterkant te vinden zijn. Door de grote vraag komen er ook steeds meer kwekerijen aan de kust waar zilte groenten gekweekt worden.